TID FOR TAUNUSTREFF

på Hunderfossen ved Lillehammer

 

Årets treffmerke setter fokus på stasjonsvognene - som ofte levde harde liv, og som det derfor ikke er så mange igjen av. Ta godt vare på de som er igjen! Det er alltid gøy å se dem på treffplassen.

****

Flere medlemmer har oppdaget fordelen med å inkludere hele fredagen i treffhelgen. Det gir oss en ekstra dag sammen, og vi bruker en del av fredagen til cruisingen.

Hele 12 Taunuser på rekke og rad la ut på cruising i år. Ikke bare er det gøy å kjøre samlet, men det blir pene bilder av det også :-)

Det ser ikke slett verst ut når vi parkerer heller:

Og sjelden har det vel vært penere utenfor et visst møbelfirma :-P

Etter vind og våte veier på fredagen, klarnet det opp til nydelig treffvær på lørdagen. Endelig sol igjen på et klubbtreff!

Blanke biler lot ikke anledningen gå fra seg til å speile seg i hverandre:

Og fordi Tor Jarle trofast stiller på treffet, fikk vi se en vaskekte stasjonsvogn i år også. Takker! :-)

****

Og her er bilder av alle Taunusene som var på treffet.

****

Etter fine timer på treffplassen og en liten matpause, var tiden inne for medlemsmøtet. Her tar Terje runden med deleplata mens vi får fasiten på de Taunus-delene vi hadde prøvd å gjette oss fram til på treffplassen:

Under møtet ble det også delt ut pokaler til de tre Taunus-eierne som fikk flest stemmer på sin bil under kåringen av "publikums favoritt" på treffplassen. Og her er de tre bilene samlet:

F.v: 2. plass gikk til Rune (medl. 119) og hans ombygde og nettopp oppussede '71 coupé, 1. plassen fikk Sigurd (medl. 678) og hans originale '77 2,0 S og 3. plass gikk til Frode (medl. 131) og hans lett modifiserte '71 XL coupé.

Og så avrundet vi kvelden på vanlig sosialt vis med grilling og loddsalg, praktiske tips og morsomme historier i en livlig blanding ...nei, det er ikke lyd til disse bildene :-P :

Partyteltet rommer de som vil ha tak over hodet og et bord å sitte ved, og grillen er rett rundt hjørnet. Praktisk!

Så går praten inn i de små timer :-)

Ingen hadde meldt fra til styret at de ønsker seg et annet treffsted, så årets treffdeltakere bestemte at også neste års klubbtreff blir på:

Hunderfossen / Norsk Vegmuseum ved Lillehammer

13.-15. juni 2014

(sett av helgen like godt først som sist)

VI SEES!