De eldste Taunusene:

(i rekkefølge etter eierens medlemsnummer)

 

Sett denne før? Ikke så rart. Lisbeth (medl. 1) har vært på hvert eneste treff i klubbens historie med denne todørs '74 1,6 sedanen.


Det er en stund siden vi så Stian (medl. 4) på treff med denne '74 coupéen, men i år kom gjensynet. Bilen har fått ny motor siden sist, en Focus toliter Zetec med spjeldhus og datainnsprut, større bremser og senking, har Recaro-seter og omp-ratt - og er med andre ord noe ombygd.

Og på treffplassen ble bilen stemt fram til 3. plass - Publikums favoritt. Gratulerer!


En av de som hadde lengst reisevei var Terje (medl. 57) men det stoppet ham ikke. Denne gangen kom han med denne coupéen fra '73, med en 2,3-liter i.


Og ja, han stilte med en coupé i år også, Jan (medl. 62). Dette er en toliter GXL coupe fra '73.


Et meget trofast syn på Taunus-treffet er Odd (medl. 89) og coupéen hans fra '73 med toliter V6.


Roy (medl. 91) klarte det kunststykket å få med bilen sin på treffet uten å stille selv. Det var broren Rune (medl. 119) som kjørte den 80-talls ombygde GXL'n fra '71 til treffet i år.


Dette er Frode (medl. 131) sin første bil, et godt valg selvfølgelig, selv om den slett ikke så slik ut da han kjøpte den. Mange timers arbeid ligger bak det utseendet toliter XL'n fra '71 har nå.

Og bilen sanket flest stemmer blant de oppmøtte på treffplassen og fikk 1. plass - Publikums favoritt. Gratulerer!


Asgeir (medl. 272) har en GXL coupe, en original toliter V6 fra '72 som har vært i familiens eie i en årrekke. Bilen ble opplakkert i 1994, og ser ut til å ha holdt seg godt.

Den falt i smak hos publikum også, og ble stemt fram til 2. plass - Publikums favoritt. Gratulerer!


Treffets eneste stasjonsvogn - og til og med av førstetypen - fikk vi se takket være Tor Jarle (medl. 286). '71-modellen, som er en 1,6 L, hadde også tidsriktig takgrind.


En trofast treffdeltaker er Kent Johan (medl. 375), og han tok turen i år også med coupéen sin. Det er en '72-modell GLX med noen modifikasjoner. Blant annet er den utstyrt med større motor og stasjonsvognfjærer bak.


Denne todørs 2,3 GT'n fra '71 lyste opp ved innsjekken sammen med eieren Aud (medl. 450) som tok blidt imot alle som kom.


Her har vi treffplassens eneste Taunus med automat, en 2,0 GXL med toliter fra '74 som eies av Morten (medl. 549).


Denne '73 1,6 L sedanen var bare tre år gammel da Roy (medl. 624), kjøpte den for 35! år siden. Og han har eid bilen hele tiden etter det.


Linda (medl. 637) har etterhvert mange treff bak seg. Hun kjører også coupé, og har en 1,6 GXL fra '71.


Denne '73 2,0 L hadde ikke rullet så lenge på norske veier da Jon (medl. 649) kom med den på treffet. Bilen ble kjøpt i Sverige i april.


Svært få av våre Taunuser har denne skilttypen som forsvant i april 1971, men denne 1,6 L coupeen fra '71, som Ine (kona til medl. 89) kjørte, var en av to '71-modeller på treffplassen med slike skilt i år.


Vi fikk også besøk av Steffen. Han har litt av hvert av Ford, og nå har han skaffet seg sin første Taunus. Det er en 2,0 fra '73, med 16" felger, grenrør og senking.

 

Tilbake til treffsiden