De eldste Taunusene:

(i rekkefølge etter eierens medlemsnummer)

I år, på klubbens 10-årstreff var det ekstra gøy for Lisbeth (medl. 1) å stille med sin '74 sedan 1,6 siden hun og bilen er de eneste som har vært på hvert eneste treff siden klubben ble startet. Ingen dårlig prestasjon!


Vi fikk også et gjensyn med denne '71 toliter GT'n som Martin (medl. 5) eier. Bilen ble plukket ned til molekyler for noen år siden, og etter bedømmingen fikk den pokal i år også:

2. plass Beste originale Taunus Gol 2010


Det var nok ingen som ble overrasket over at Jan (medl. 62) også i år stilte med coupé. Det var en toliter GXL denne gangen.


Og så var toliter GT coupéen til Odd (medl. 89) på plass igjen på treff etter den nylig overståtte oppussingen. '73-modellen er lett gjenkjennelig på det spesielle folde-soltaket.


Dette er en bil som bare har gått rundt 50.000 km, en original '73 1,6 sedan som eies av Eddie (medl. 117). Bilen fikk pokal etter avstemmingen og ble:

Publikums favoritt Gol 2010


Frode (medl. 173) kom med denne, en tidlig 1,6 GT coupé fra '71.


Nytt år og enda et treffmerke på denne 1,6 '75 stasjonsvogna til Tor Jarle (medl. 286). Nå er snart bakruta full - men bilen har heldigvis flere ruter ;-) Det var forøvrig treffets eneste stasjonsvogn i år.


En '71 firedørs sedan med soltak, eid av Aud (medl. 450), kom til treffplassen med bagasjen full av klubbeffekter.


Roar (medl. 520) har importert denne GXL'n fra Frankrike og brukte vinteren til å pusse den opp.


Hukommelsen utfordres når gamle kjenninger som denne dukker opp med ny eier... Denne '74 2,0 GXL automaten tilhører nå Morten (medl. 549), men sist vi så den, var den Kurt (medl. 467) sin.


Bent Ove (medl. 552) kom med denne '74 1,6 sedanen.


Og her er bilen til Linda, en 1,6 GXL coupé.


Så dukket det også opp et par Taunuser av M-typen:

Geir Olav kjørte Taunusen over, og Arvid hadde ikke bare med seg mye deler, han kom også med denne m'en:

 

Tilbake til treffsiden