TAUNUS-TREFF

- OG TIÅRSMARKERING

 

I anledning tiårsmarkeringen begynte treffet denne gangen allerede på torsdag. Vi satte kursen mot Gol. Det som kunne planlegges var ferdig, men hvem ville komme i år? Og hvordan ville været bli?

Det var ikke fritt for at vi satte et tydelig preg på Gol camping denne helgen. Allerede på torsdag kveld var vi like mange der som vi har pleid å være fredag kveld.

Her er vi i gang med felles cruising på fredagen:

Turen gikk til Gol sentrum. Der hadde vi fått disponere en del av parkeringsplassen ved Kremmartunet kjøpesenter - og vi fylte like godt to hele rader:

Joda, det *var* vått i år, men vi lar ikke litt vann stoppe oss når vi har fine Taunuser å se på, og trivelige folk å prate med.

Finn én "feil" i bildet nedenfor :-P Det var nok en overraskelse å gå inn og handle, og så være midt i et treff når man kom ut igjen...


Lørdag er det treffplassen som gjelder:

Treffplassen er stedet der laksetrapper møtes:

...og panser åpnes:

Det er stedet som kan belønne arbeidet ditt med en slik:

---og det skulle også vært stedet hvor jubileumskakene ble spist, men pga været valgte vi å gjøre akkurat det innendørs:

 


Bilder av alle Tanusene som var innom treffet (inkludert et par m'er)

For, som vanlig har vi bilder av hver Taunus som var innom i løpet av treffhelgen, presentert etter medlemsnummer og produksjonsår.


Hvis du fortsatt vil se enda flere Taunus-bilder, bør du absolutt vurdere å komme på treff ;-). Og, snille som vi er, gir vi deg enda mer å vente med. Se bare på disse detaljbildene.

 

Treffet 2011 er helgen 16.-19. juni

med utstilling på Norsk Vegmuseum på Hunderfossen ved Lillehammer

lørdag 18. juni kl 10-14

VELKOMMEN!