6

Taunus-treffet 2006:

 

Under høy, blå himmel og med spissen av Knudsen-nesa godt plantet på hvitstripa, settes kursen mot det årlige Taunus-treffet på Gol.

Allerede på fredagskvelden stikker det fram Taunuser både her og der på campingen. Noen har vi sett før, mens andre er "nye" og atter andre har fått ny lakk siden sist.


Lørdag morgen er det bare å gni søvnen ut av øynene og stille på treffplassen.

I tillegg til de som har vært på campingen fra kvelden før, dukker det alltid opp flere biler og folk på lørdagen. Godt vær var det også.

I et hjørne av treffplassen sitter Dag Arthur, snart 9 år, og er lokal delelagersjef med farfar Arthur som assistent.

Ikke noe treff blir komplett uten cruising, og det er en fornøyelse å se rekka av Taunuser i det vi samles. Ikke lenge etter er vi på vei gjennom Gol sentrum. For den som kjører et stykke bak i rekka, er det Taunuser så langt øyet kan se:

Utsikten er ikke så verst når vi stopper heller.

Og sannelig var ikke delelagersjefen her også ;-)


Bilder av alle Tanusene som var innom treffet:

Som vanlig har vi bilder av hver Taunus som var innom i løpet av treffhelgen presentert etter medlemsnummer og produksjonsår.


Søndagen er som vanlig preget av oppbrudd og hjemreise. Bak oss ligger en trivelig og sosial helg, og det er plutselig et helt år til neste gang vi kommer til Gol og ser dette terrenget rundt treffet:

Anbefaler deg å finne fram hit i 2007!