Taunus-treffet 2005:

 

For femte gang arrangerte klubben helgetreff for Taunus-entusiaster, og som tidligere år, var vi på Gol. Disse dagene er det ikke like langt mellom Taunusene som de fleste av oss ellers er vant til:

Det sosiale begynner allerede fredag kveld, og når lørdag morgen kommer, fylles treffplassen av biler og folk:

Siden bilene parkeres ettersom de kjøres inn på plassen, var det helt tilfeldig at "gamlingene" (vi snakker her om alderen på bilen, ikke eieren...) fylte nedre del av sletta:

Det sto noen av det eldste slaget på langsiden også:

Men også nyere Taunuser hadde funnet veien til Gol:

Og det var mulig å gjøre mer enn å se på Taunuser. En kløktig hjerne hadde skrudd sammen en sykkel som gikk til venstre når du styrte til høyre, og motsatt. ... hver eneste gang!!!

Nok en gang har vi det hyggelige "problemet" at ikke alle bilene på cruisingen får plass på ett bilde, men her er i hvert fall en del:

Som vanlig er det både originale og ombygde Taunuser å se:

Etter cruisingen går turen ned til medlemsmøtet der det ble servert standsmessig pyntet bløtkake siden klubben fylte fem år:

Litt senere stiger grilltåka opp fra den store grillen. Der kan de som vil, grille medbrakt etter eget ønske, mens gamle historier blir bedre og bedre jo lenger utpå kvelden vi kommer:


Bilder av alle Tanusene som var innom treffet:

Som vi pleier, har vi bilder av hver eneste Taunus som var innom i løpet av treffhelgen presentert etter produksjonsår:


Søndag og hjemreise:

Søndag morgen våknet vi opp til regn. Siden vi skulle sitte tørt inne i bilene på vei hjemover likevel, spilte det ikke så stor rolle.

Under står de tre aller siste Taunusene klare til å forlate Gol for denne gang. Hvis du nå mistenker oss for å være heller dårlige til å telle, får du klikke på bildet. For det ER tre Taunuser der:

Og når været er ufyselig, hjelper det godt å ha noe pent å se på (en Taunus feks...) på veien foran seg ;-) :

Hvis bildene er for små, og det er detaljer du ikke får med deg, har vi bare en anbefaling: kom på treffet neste gang, så kan du se alle bilene med egne øyne. Da får du med deg historiene og skrønene også ;-) . Det anbefales!

Håper vi sees (igjen) i 2006!!!!