Taunus-treffet 2004:

 

Skyene hang lavt og så tildels truende ut under turen til Gol fredag ettermiddag og etterhvert ble det da også en del vær.

Men da det hadde regnet, haglet og sprutregnet i fullt solskinn(!), så var det også unnagjort. Vel framme kunne vi lage en aldri så liten Taunus-kork på campingen, hehe:

Ellers gjorde vi som vi pleier; så på fine biler, pratet, grillet og hadde det trivelig.

En tidlig start på delesalget ble det også, da Arvid dukket opp:

En runde på campingen utpå kvelden ga oss muligheten til å hilse på enda flere. Vi fikk også en pekepinn på at vi hadde mye spennende i vente på treffplassen neste dag, som for eksempel denne Ghia'n:

Lørdag morgen våknet vi til sol - som fikk fritt spillerom på en hel haug ulike Taunuser etterhvert som folk dukket opp:

Rune Bj. (medlem 87) smadret fjorårets rekord i antall skritt på stylter påmontert Taunusfjærer. Hele 84 skritt klarte han på de ustø og tunge styltene:

Og i år var vi så mange på cruisingen at det ikke ble plass til alle på ett bilde (selvfølgelig et veldig hyggelig "problem"). Her er i hvert fall 13 av de 21 som var med:

Det er alltid trivelig å kjøre cruising og se Taunuser både foran og bak seg. Cruisingen gikk til Gol Motorsenter.

"Vi har stor parkering", sa de, men det var før vi kom. Da alle hadde parkert, var det - med ett unntak - bare Taunuser på hele plassen:

Etterhvert gikk turen videre til Torpomoen. Der vi hadde "live" teknisk hjørne og medlemsmøte med premieutdeling:

Og da kvelden inntok campingen, var det Taunuser å se "over alt". Under er faktisk ni av dem, og like ute av syne står fem til:Bilder av alle Tanusene som var innom treffet:

Som vi pleier, har vi bilder av hver eneste Taunus som var innom i løpet av treffhelgen presentert etter produksjonsår:


Premiering:

For hvert år blir det vanskeligere for dommerene fordi det kommer stadig flere fine biler på treffplassen. Avgjørelsen de tar, er basert på en nøye gjennomgang av en lang rekke sjekkpunkter, fra motorrom, til bagasjerom, interiørt, karosseri osv.

Variasjonen i detaljer gjør det spennende å se, samtidig som hver bil har sin historie og detaljer som gjør at det er artig både å se på bilene og høre om dem!

Samtidig vil vi berømme de som har en gjennomført velholdt og fin bil, derfor får de som ønsker det, sin(e) bil(er) bedømt.

Og for sikkerhets skyld gjentar vi:

Det aller viktigste er at folk kommer med den Taunusen de har, og ikke er redd for å ta den med inn på treff-plassen fordi den ikke er helt hundre.

Vi har plass til alle - og ønsker alle like velkommen!

 

Her er pokal-vinnerne


Søndag og hjemreise:

Etter en lang og trivelig helg, som ble avrundet med trivelig grilling også på lørdagen, var det plutselig søndag. Hjemturen ga noen av oss en mulighet til nedtrapping med et besøk hos Jan (medlem 62) som har mer enn en Taunus coupe og bor nydelig til der fjell og himmel møtes:

Men altfor fort var man hjemme igjen med en stappfull bil som måtte tømmes for klubbeffekter og annen bagasje:

Og så var det plutselig ett helt år til neste Taunus helgetreff...

Men, etter å ha sett referatet fra årets treff - og kanskje vært der også - regner vi med at du dukker opp på Gol neste år (også).

Velkommen - og kjør pent så lenge!!!!