Felles Ford-treff i Halden 2003

I år som i fjor var det felles Ford-treff på Fredriksten Festning i Halden - på lørdag 7. juni for å være nøyaktig. Treffet er åpent for alle typer Ford, og for andre år på rad ble det godt oppmøte og bra vær:

Det kom i overkant av 200 biler og slik så plassen ut - med noen tomme plasser fordi folk hadde begynt å kjøre fram bilene sine til bedømming.


Her er de Taunusene av vår type som vi fikk tatt bilde av:

Taunus på treffet

Først ut er stasjonsvogna til medlem nr. 013, Raymond, med sitt originale panser.


Fra nordvestlandet kom medlem nr 143, Rune, med sin 1977-modell som senere på sommeren også var på felles Fordtreff på Storsand.


En annen med lang reisevei var medlem nr. 008, Torbjørn, som kom i denne nyanskaffelsen, en 1981-modell.


Medlem nr. 001, Lisbeth, hadde med seg denne gjengangeren, en 1974-modell.


Et annet eksemplar av førstetypen var denne 1971-modellen som Finn kom med. Bilen har vært i familiens eie siden den var ny, og den var en av de aller første Taunusene som Ford på Moss tok inn. Faktisk var den da så ny at Ford lånte den en stund etter kjøpet for å ha den utstilt!


Ingen nevnt, ingen glemt, heter det - og det er umulig å få med bilder av alle bilene som var på treffplassen - men her kommer likevel et lite glimt av:

noen andre Forder som var på treffet

Denne ekvipasjen kjenner du fort igjen når du først har sett den - en Granada med ditto henger! Skal visstnok ha blitt stoppet fordi "bilen bak kjører for nært"!


Og noen av de oppmøtte Fordene var både lengre og bredere enn andre...


Customiserte Forder dukket også opp, ett eksempel er denne Mercury'en.


Vi koster også gjerne på oss et gjensyn med denne 1957 Thunderbird hardtop'en.


Et annet eksempel som viser bredden i oppmøtte biler, er denne M' n med flammelakkering, nydelig gjennomført helt ned til små detaljer i motorrommet.

Skulle du gjerne sett mer - ja, da får du krysse fingrene og håpe at det blir nytt fellestreff neste år - og dukke opp der!