Taunus-treffet 2003:

 

I år hadde vi treffet vårt i juni i motsetning til i fjor hvor vi var på Gol i overgangen fra august/september. Byttet av tidspunkt var et godt valg - også værmessig - og du vet at du har kommet til rett sted når du har dette synet utenfor hyttedøra:

Da lørdag morgen kom, fant alle veien ned til treffplassen:

Også i år ble det konkurranser, og som en deltaker så treffende sa det: Etter å ha gått på stylter påmontert Taunusfjærer, begynner jeg å få en viss forståelse for hvorfor kjøre-egenskapene til gamle Taunuser er som de er (eller ikke er?).

Delesalg ble det også, blant andre dukket M-klubbens formann Arvid Indrehus opp, med et godt utvalg av deler etter nok en Tysklandstur.

Cruisingen (eller "kolonne-kjøringen") var også moro. Og som en sa det: Det å sitte i en bilkø som kun består av Taunuser, er faktisk nesten verdt turen alene. Ved veis ende var det medlemsmøte med oppsummering av Taunusens historie fra 1939 og framover, samt "live" teknisk hjørne om karosseri og lakk:Bilder av alle Tanusene som var innom treffet:

Som vi pleier, har vi bilder av hver eneste Taunus som var innom i løpet av treffhelgen presentert etter produksjonsår:


Premier vanket det også:

Det aller viktigste er at folk kommer med den Taunusen de har, og ikke er redd for å ta den med inn på treff-plassen fordi den ikke er helt hundre. Vi har plass til alle - og ønsker alle like velkommen!

Det er variasjonen som gjør det spennende å gå og se - og hver enkelt bil har sin historie og sine detaljer som det er artig både å høre om og å se på!!!

Samtidig vil vi berømme arbeidet bak en gjennomført velholdt og fin bil, så de som vil , får sin(e) bil(er) bedømt.

I år hadde vi fem pokaler: Til 1. og 2. plass beste originale, til 1. og 2. plass beste ombygde og til publikums favoritt.

Og her er pokal-vinnerne


Resten av treffet:

Både før og etter medlemsmøtet på Torpomoen var det god tid til mer prat og å titte på hverandres biler. En hel parkeringsplass full av Taunuser er et pent syn!

Så gikk turen tilbake til treffplassen der de som ville samlet seg ved en av hyttene utpå kvelden mens vi grillet og pratet. Her har kvelden såvidt begynt:

Dagen etter, da grillen var tom og kald, var det opp med alle dører for å få pakket seg ut og starte hjemreisen:

Alle gode ting har en slutt, så også Taunustreffet, og under står siste pulje klar til å kjøre hver til sitt.

Nok et trivelig treff var over, og det er ikke uten grunn at mange av oss stiller år etter år :-) ! Beskjeden er klar både til dere som var der i år, og til andre Taunusentusiaster - vi sees på samme sted i 2004!