På grønt gress ved Fredriksten Festning i Halden sto Ford'er i alle former og fasonger og gnistret i strålende sommersol fra skyfri himmel denne lørdagen. Bilene kom fra både fjernt og nær i Norge, Sverige, Tyskland og England.


Siden dette er en Taunus-site, viser vi selvfølgelig Taunusene først. Men med så mye fine biler på ett sted, har vi også lagt ut en del av de andre bilene som sto på sletta. Se link nederst på denne siden - men først altså:

TAUNUS PÅ TREFFET:

Bilen til venstre er 82-modellen til medlem nr. 148, Flemming. Den blå 74'n(?) tilhører Katarina og var til salgs.


En 2.3 Ghia fra 1980 kom fra Vestlandet, kjørt av eieren som har hatt bilen i 20 år og planlegger å ha den i 20 til.


En '71 GXL coupe fra Stockholm, og også denne var til salgs. I motorrommet sto en 2.9i, den hadde fått automatkasse og bak hadde den bredda originale sportsfelger. Ellers var den relativt original, og slik så den ut inni:


Medlem nr. 1, Lisbeth, kjørte også Taunus denne dagen og stilte med sin '74 1600 i original stand.


Medlem nr. 2, Frode, har i det siste fått seg en pen samling stasjonsvogner, så han stilte med en av dem, en '77 1600 L. Han og medlem nr. 65, Jens, som har den strøkne, mørkeblå '74 3.0 Granada Ghia'n ved siden av, startet turen til treffet kl 03 natt til lørdag!


Bilene parkerte etterhvert som de kom, så det var ikke mange steder det sto flere like modeller ved siden av hverandre. Her har en Edsel og en Mustang havnet i godt selskap.


Denne brukstaunus'en med gamle fundo-felger ble funnet ute på parkeringsplassen.


Disse to stasjonsvognene tilhører den eldre garde av Taunus:

Og her er link til bilder av andre Ford'er på treffet.