Taunus-treffet 2002:

Den siste helgen i august dro vi til Gol fra fjernt og nært med Taunusene våre for å være med på klubbens eget treff. På Gol hadde både Consul Granada-klubben og Ford m-klubben hatt sine treff tidligere i måneden - i spesielt godt augustvær.

Så kom vi:

...jaja, det er ikke til å komme unna at det regnet en god del både fredag kveld og lørdag formiddag.

Men, det la ingen demper på humøret og gjensynsgleden hos oss som trosset været og kom likevel:

Vi benket oss under partyteltene vi hadde med, delte gode historier og kaffe, hadde konkurranser - og så:

- dukket solen opp, og fikk fritt spillerom på alle de nypolerte overflatene. Det blinket i vanndråper som stadig ble mindre, og paraplyene kunne legges vekk for resten av treffet.

Med oppholdsværet kom også deler til salgs fram fra bagasjerom og esker:

- og det ble mer komfortabelt å gå rundt og titte på bilene på treffplassen:

Utpå ettermiddagen samlet vi oss til cruising (se lenger ned på siden).


Bilder av alle Tanusene som var innom treffet:

Først en skikkelig honnør til alle som trosset den dårlige værmeldingen - og regnet som faktisk kom - og stilte på treffet likevel, både med og uten Taunus.

Som vi pleier, har vi bilder av hver eneste Taunus som var innom i løpet av treffhelgen presentert etter produksjonsår:


Premier vanket det også:

Det aller viktigste med et treff er at folk kommer med den Taunusen de har, og ikke er redd for å ta den med på treff-plassen fordi den ikke er helt hundre.

Det er variasjonen som gjør det spennende å gå og se - og hver enkelt bil har sin historie og sine detaljer som det er artig både å høre om og å se på!!!

 

Samtidig vil vi også berømme alt arbeidet som ligger bak en gjennomført velholdt og fin bil, så de eierene som ønsker det, får sin(e) bil(er) bedømt.

Følgende tre klasser får pokal: beste originale, beste ombygde og publikums favoritt.

Og her er pokal-vinnerne


Cruising:

Som nevnt hadde vi også cruising om ettermiddagen, en tur som gikk opp på Golsfjellet og endte med medlemsmøte. Mer om turen finner du her.

Etter cruisingen og medlemsmøtet gikk turen tilbake til campingen der praten fortsatte langt ut i de små timer. En kort oppsummering kan være denne uttalelsen fra en fornøyd Taunus-eier: Her kan jeg snakke Taunus så mye jeg vil uten at noen går lei!

Til dere som ikke dukket opp i år, er det bare en ting å si: Neste år skal vi ha treffet vårt i juni - så følg med på nettsidene våre (eller i klubbavisa hvis du er medlem) og kom neste år du også!

Til dere andre sier vi bare - på gjensyn neste år :-) !!