Første helgetreff i klubben:

 

Det er garantert mange år siden så mange Taunus'er, av den typen som hører til i vår klubb, var samlet på ett og samme sted! Helgen 15.-17. juni satte det sitt preg på blant annet plassen foran resepsjonen på Gol campingsenter (bilde over og under).

På disse sidene finner du en god del bilder fra treffet. Dere som ikke kom denne gangen, bør ta en titt og stille neste år. Og vi som var der, kan se gjenkjennende på bildene og tenke tilbake på en trivelig helg!

Fredag kveld, og de første oppmøtte har allerede begynt å vise bilder og fortelle historier. Rundt dette bordet er medlemmer og medfølgende, fra Trøndelag i nord til Rogaland i sørvest. Og flere var like rundt hjørnet...!


Bilde av hver enkelt bil

I tillegg kunne vi se medlemmer med både Granada, Sierra og Escort - for ikke å snakke om denne '66 Taunus 12 m'en:

Bilen eies av medlem nr. 115, Ole-Johnny, og kom til treffet med god, gammeldags oppakning - original takgrind og bagasjen godt snøret inn under presenning!


Konkurranser med humør

En plate med ti små Taunus-deler -og en pappeske der du bare fikk kjenne, ikke se - satte fart på de små grå.

Jovisst var det noe kjent, men hva var det??? Martin, som hadde laget konkurransen, sørget for at alle deltakerne fikk noe å gruble på.

I forgrunnen står topp og skralle klar til pluggskifte på tid.


Pokal-vinnerne

Det aller viktigste på et klubbtreff er at medlemmene dukker opp med den bilen de har, og ikke er redd for å ta den med på treff-plassen fordi den ikke er helt hundre.

Det er variasjonen av biler som gjør det spennende å gå og se - og hver enkelt bil har sin historie og sine detaljer som det er artig både å høre om og å se på!!!

 

I tillegg vil vi også berømme alt arbeidet som ligger bak en gjennomført velholdt og fin bil, så som et hvert treff med respekt for seg selv, kjørte vi bedømming av bilen der eieren ønsket det.

Deltakelsen var nær 100%, og vi hadde tre klasser: beste originale, beste ombygde og publikums favoritt.

Hver bil ble vurdert etter et detaljert skjema, med poeng på alt fra finish til ryddig bagasjerom.

Og her er pokal-vinnerne.


Cruising

Etter medlemsmøtet om kvelden gjennomførte vi en kort cruising gjennom Gol, og dette bildet ble tatt på en "foto-stopp":

Etterpå hadde vi kveld nummer to foran oss, med god tid til mer Taunus-prat, og grilling mm. Godt at det er lenge lyst om sommeren!

De av dere som ikke fikk med klubbtreffet i år, kan trøste dere med at det blir ny mulighet neste år.

Og til dere som var der: - det ble visst igjen litt å prate om til neste gang vi treffes også!!!

 

Tilbake til treffsiden