Taunus i retroblad

I det aller første nummeret av bladet Refuel, som kom ut i mai 2004, var GXLn til Arne (medlem 243) en av bilene som ble tilgodesett plass og bilder over fire sider:

Denne bilen har vi også sett på ett av klubbens treff.


En av mange

- aviser og blader som besøkte Autofil 2002, var Avis1 - som skal ha kreditt for å ha sett de mange gode gamle bilene blant alt det nye glinsende.

Under tittelen: Biler med sjel - og en del 2003-modeller... finner vi denne innledningen:

I går åpnet Norges Varemesse dørene for første gang - på Lillestrøm. Det ble definitivt veteranenes dag: kong Harald og Wenche Foss foresto det seremonielle, mens det var en hel geriatrisk avdeling som stjal showet: veteranbilene som er en stor del av utstillingen Autofil 2002 er alene verd et besøk.

Blant veteranbilene har Avis1 kåret messens "mest rånete amerikaner", "messens hyggeligste gjensyn, "kubikkmonster", "mest usikre framtid", "feteste veteranbil", "styggeste", "utvilsomt mest harry", eldste doning", og "mest malplasserte".

Les videre for å se hvilken kategori de plasserte Taunus under...

Og for journalister som har problemer med å se forskjell på rust og lakk i originalfargen flame orange, anbefaler vi en Think med rustfritt karosseri ;-) !

For denne skinnende nyoppussede Taunusen til Petter (medlem 129) var synet som møtte de besøkende som stakk innom Ford-klubbenes stand på messen:

Og at interessen blant publikum var stor, vitner dette bildet (som er tatt søndag) om - esken med 110 vervefoldere er helt tom!