Humor

Ikke alt som ligger her har direkte forbindelse med bil, men det viktigste med denne siden er å få munnvikene til å vende oppover!

Tips oss hvis du vet om noe som passer på denne siden!


Taunusen under, en tysk gxl, står faktisk helt stille - men på en ganske u(t)rolig måte... Den er faktisk blitt europamester i ...hold deg fast; bildansing! Klikk på bildet for å se:


I denne reklamesnutten deltar en norsk, Lillehammer-regga Taunus av midttypen. Klikk på bildet for å se mer:


Følgende link går til en side som ser på Taunus med et "skrått blikk" - du kan blant annet finne ut hva en viss George B. mener om Taunus...:

The Crazy Ford Taunus Fun Page


Ingen bilside er helt komplett uten noen ord - eller helst bilder - om sammenhengen mellom bilen, førers tankegang - og så alle de andre rundt oss, da...:

"Trafikkskole"


En ting vi alle har trent på - både på kjøreskolen og etterpå - er lukeparkering. Men, det var nok ingen av oss som lærte denne varianten:


Startet bil med baby

Det er en del problemer vi som eier gamle biler slipper å forholde oss til, og her er ett eksempel!

 

 

Snakk om ratting!

At det kan være vanskelig å holde bilen helt rett på veien absolutt hele tiden, har kanskje de fleste av oss erfart, men sjekk denne varianten! (Lydlagt med Prodigy: Breathe).


Hva er hun på jakt etter?

For noen dager siden var jeg inne på Statoil, da kom det inn en kvinne og spurte etter en sju hundre og ti. Vi så alle sammen undrende på hverandre, og en spurte til slutt: - Hva er en sju hundre og ti? Da svarte hun - Du vet, det er den midt på motoren. Jeg må ha mistet den og trenger en ny. - Hva slags funksjon har den? spurte noen. Hun svarte at hun visste ikke, bare at den alltid hadde vært der. Ekspeditøren ga henne et papir og en blyant og ba henne tegne et bilde av hva hun mente.
Kvinnen begynte med å tegne en sirkel som var ca. 6 cm i diameter
og i midten av sirkelen skrev hun 710.

Tenk deg om nå... Svaret finner du her.


Selv om biler og motorsykler er to vidt forskjellige ting, kan jeg ikke la være å ta med denne fornøyelige beskrivelsen av ulike motorsykler (4.38M MPEG-fil) . Dette er helt klart et godt glis for oss som kjører sykkel - og mest sannsynlig for andre også:


Siden webmaster for disse sidene har et forhold til gode smil, tar jeg med denne videoen også (en 2.68M WMV-fil). Klikk på firkanten og finn ut hva det dreier seg om:

Warning: don't try this at home!


Og mens vi holder oss på to hjul, kan vi jo tenke på totaktere også og da bare må jeg ta med denne lydfilen (ca 500 kb mp3). Karen under med det seige ganglaget, bruker verken bil, motorsykkel eller totakter, men klikk på ham for å høre en god beskrivelse!

 

Hvis du heller vil at denne psykofyren skal sette blikket i deg - og gi en kortere versjon av lydfila over, i animert tilstand - da prøver du denne linken også.


På nettstedet dinside.no finnes diverse online-biltester om alt fra kunnskap om nye biler til testen som avslører om du er en råner...


Så en filmsnutt som ikke noe med bil å gjøre - annet enn at det kanskje kan være en fordel å være i god form (- hvis man kan få det til da...) når man skal løfte bildeler. Uansett, humor er det! Klikk på bildet og se selv!


Til slutt en liten avdeling for helt enkel humor som kun krever noen få museklikk...


Hva med å teste lukeparkeringsferdighetene dine kombinert med fingerferdighetene på tastaturet? Nei, det blir ikke enklere på den måten... bare prøv selv:


Hvis du har sett dette fjeset før:

- så skjer nå en av to ting; enten gliser du eller så sukker du oppgitt. Har du ikke sett denne fyren enda, (eller er klar for et gjensyn), da er det bare å skru på høyttaleren og klikke på bildet for å oppsøke en online-aktivitet som ikke bryr hjernecellene, bare musemuskelen(e?).


Og er du først i hjørnet for lite tankekrevende humor, da har du kanskje moro av denne også...