Taunus Aggresor coupe:

 

Utgangspunktet for denne bilen, var en argentinsk 1981 Ford Taunus SP coupe, men en behøver ikke se lenge på den for å skjønne at her er mye gjort:

16" aluminiumsfelger med 225 x 50 x 16 Dunlop dekk, frontspoiler med ekstra lys - for å begynne et sted. I tillegg har den fjernkontroll for åpning av alle dører!

Støtfangere både foran og bak er modifisert, det samme er bak- og blinklys. Når det gjelder hekkspoileren, skulle bildene si det meste:

Og mens vi nærmer oss det som sitter under panseret på denne sprekingen, ser vi girspaken som styrer kassa fra en Dodge GTX. Mellom motor og girkasse sitter en competition clutch.

Ikke mye ordinært under panseret heller:

Motoren er i utgangspunktet en Ford Falcon 221 Sprint som har fått tre Weberforgassere 45-45, elektrisk Holley bensinpumpe og Cicare oljepumpe, for å nevne noe. I tillegg er differensialen en Dana 44 med sperre fra en Fairlane.

Bilen eies av Raúl de Puerto Madryn, som presenterer bilen sin (blant andre) på sidene til Puerto Madryn Tuning Group. Klikk på linken over hvis du vil se mer - obs: sidene er kun på spansk.

 

Tilbake til bildesiden