Odds "luftige" V6 - og mer:

 

I januar '82 kjøpte jeg min første - men ikke siste - Taunus!!! Det er en '73-mod. Taunus 2000 V6 GT coupé. Den gjennomgikk helrestaurering vinteren '92/'93.

Dette bildet ble tatt 17. mai '99. På dette bildet står det Bravo forseter i den, men i høst satte jeg inn originalsetene i den.

Bilen har gått i daglig drift siden jeg kjøpte den, og har en 2.8L Granadamotor i. Originalmotoren står lagret, og jeg har mulighet til å få bilen i 100% originalstand.

Her ser man takluka på den - synd at jeg ikke har bilde med takluka åpen.

Høsten 2000 giftet jeg meg, og selvfølgelig måtte "gliset" være bryllupsbil. Her er luka oppe, men det er ikke noe godt bilde av den. Er det noen som vet av flere Taunuser med slik luke?


For tiden holder jeg på med restaurering av denne bilen - en Taunus '71 mod. 1600L. Kjøpte den i '84 og hadde skilt på den til '90. Siden ble den lagret bort til jeg tok den fram i høst (2000).


NOEN SOM HAR DETTE?

For ca. 5 år siden kjøpte jeg en Taunus '71 mod. sedan 1600 GXL. Hvis ikke jeg hadde fått tak i den, ville den blitt vraket. Bilen var nesten komplett og hadde lite rust.

Siden har jeg samlet originaldeler til den, og det eneste jeg mangler nå (tror jeg), er GXL-emblemet i grillen, og ratt. Er det noen som har å selge? - for dette blir det neste prosjektet mitt (til neste vinter!!?).

Hvis noen har deler å selge, send mail til: ine-odd@frisurf.no, eller ring: 920 65 789.

 

Tilbake til bildesiden